Alweer een PV-project van EnergyVision: Basisschool Malou, Sint-Lambrechts-Woluwe

Naam klant

Sibelga (netbeheerder)

Naam begunstigde

Stad Brussel

Kerngegevens van de installatie

Een PV-installatie van 106,8 kWp in oost-west opstelling en verspreid over meerdere daken. De installatie produceert jaarlijks bijna 90.000 kWh

Locatie van de installatie

Sint-Lambrechts-Woluwe, België

Beknopte beschrijving van het project

Deze installatie is het zeventiende van circa vijftig projecten die EnergyVision opleverde in opdracht van Sibelga, de netbeheerder van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Dit in het kader van SolarClick, een programma die de Brusselse Regering toevertrouwde aan Sibelga om de milieudoelstellingen in Brussel te behalen (www.solarclick.be). SolarClick wordt van nabij opgevolgd, niet enkel door Sibelga en de lokale politiek maar ook door Brussel Leefmilieu en door Brussels Minister van Energie Céline Fremault.
Deze installatie, verspreid over verschillende daken van Basisschool Malou in Sint-Lambrechts-Woluwe, levert jaarlijks bijna 90.000 kWh. EnergyVision bouwde de 106,8 kWp en onderhoudt de site gedurende tien jaar.

Dit gebeurde met het dak van de klant

Ecole Malou voor Ecole Malou na

Overheden voelen zich vaak machteloos wanneer ze hun energiefactuur zien. Solarclick verhelpt daar aan. Openbare instellingen van het Gewest en de Brusselse gemeenten krijgen zo een eenvoudige oplossing waarbij ze kunnen genieten van schone, duurzame en gratis energie. Zo verbeteren we het leven van alle Brusselaars.

Céline FremaultBrussels Minister van Energie

Enkele beelden van op de werf

Ecole Malou 1
Ecole Malou 2
Ecole Malou 3
Ecole Malou 4
Ecole Malou 5
Ecole Malou 6

Hartelijk dank, Sibelga en Basisschool Malou, voor het vertrouwen!