Wij garanderen de groenste en goedkoopste energie. Maak ook de slimme energieswitch!

De energietransitie is duur? Think again. EnergyVision garandeert je de groenste, goedkoopste energie. Vraag nu je energiecontract aan voor elektriciteit aan de beste prijs op de Vlaamse markt en maak van de energietransitie een feest! EnergyVision, dat is goedkope, groene energie én ook nog eens gratis zonnepanelen op jouw dak.

Bereken mijn prijsBekijk al onze oplossingen

 

 

Ontdek je voordelen

Waarom EnergyVision voor jou de beste keuze is

100% groene & lokale stroom

Je krijgt groene en goedkope energie, opgewekt uit ons eigen zonne-installaties op daken van huizen en bedrijven in het hele land. Zo kan je zonder enige investering meegenieten van de goedkope energie van de zonnepanelen die wij plaatsten.

10 jaar zekerheid

Weet wat je krijgt. We hebben voor al onze klanten één en hetzelfde tarief, en dat is het goedkoopste. De eerste 1.000 kWh krijg je aan een vast tarief en dat 10 jaar lang. Niet tevreden? Uitstappen kan op elk moment. 

Gratis zonnepanelen

Ja, wij leveren goedkope stroom, en we plaatsen ook nog eens gratis een zonne-installatie op je dak! Dat deden we al bij meer dan tienduizend gezinnen. Je betaalt enkel voor de stroom die je zelf verbruikt. Zo kan jij jouw hard verdiende centen sparen voor leuke dingen. 

Een persoonlijke klantenbeleving

Word je bij je huidige energieleverancier van het kastje naar de muur gestuurd? Vreselijk, hé? Haten we zelf ook. Daarom krijg je bij ons altijd een echte mens aan de lijn. Ben je minder dan 100% tevreden met onze service? Stuur je klacht rechtstreeks naar onze CEO: maarten@energyvision.be.

De energie van EnergyVision

Waar komt de 100% groene energie vandaan?

We voorzien je van 100% hernieuwbare energie, opgewekt uit onze eigen zonne-installaties die we in de loop der jaren in jouw buurt hebben gebouwd. 
Binnenkort ook op jouw dak?

EnergyVision is de Belgische marktleider in zonnepanelen. We hebben duizenden installaties verspreid over het hele land, van heel klein tot gigantisch groot. Het is die groene energie die we jou leveren. 100% groen, 100% lokaal, dat garanderen we elke dag opnieuw. 

Wanneer onze zonne-installaties niet produceren, zoals 's nachts, vullen we onze eigen stroom aan met windenergie die we lokaal aankopen.

Lees meer

Wil je ook goedkope groene stroom?

Bereken jouw energieprijs

Een energie-oplossing die goed is voor je portemonnee én voor de planeet?
Bereken jouw energieprijs voor elektriciteit.

Bereken mijn prijs

Je huis wordt een duurzame thuis met onze energie-oplossingen
Ontdek al onze energie-oplossingen

Naast een goedkoop tarief voor elektriciteit, investeren wij ook in zonnepanelen op jouw dak. Daarnaast hebben we een netwerk van laadpalen met scherpe laadtarieven, waardoor we de overgang naar elektrische mobiliteit versnellen.

Elektriciteit 

Het voordeligste tarief voor groene stroom in jouw woning. Lokaal opgewekt!

Elektrisch rijden

Snel- en traagladen aan hetzelfde, laagste tarief? Die garantie heb je. Vind je elders toch goedkoper, dan betalen we het verschil terug.

Zonnepanelen

Profiteren van zonnepanelen zonder te investeren? Vraag jouw installatie hier aan en geniet van goedkope, groene stroom.