Werken bij EnergyVision

Een maatschappelijk relevante job waar jij het verschil maakt

Stap binnen in de bruisende wereld van EnergyVision, waar elke dag een avontuur is vol nieuwe uitdagingen en kansen om het verschil te maken. Bij ons draait alles om het creëren van een duurzamere toekomst, en jij kunt daar een essentiële rol in spelen.

Als je op zoek bent naar meer dan alleen een job, maar naar een betekenisvolle carrière waarbij jouw inzet direct bijdraagt aan een positieve impact op de samenleving, dan ben je bij EnergyVision aan het juiste adres. We zijn op zoek naar visionairs, doeners en probleemoplossers die gedreven worden door een passie voor groene energie en een diep verlangen om te groeien, te leren en te excelleren. Bij ons vind je een transparante, collaboratieve cultuur en ruimte voor jouw unieke bijdrage. Ontdek onze vacatures hieronder en maak binnenkort deel uit van ons team! 

 

Vind de job die bij je past

Vacatures

Gent, België

Senior Project Manager eMobility

Ben jij een krak in het overzicht bewaren over verschillende projecten? Beschik je over sterke elektrotechnische skills?

Gent, België

Collection Support Officer

Ben jij analytisch ingesteld en ga je steeds probleemoplossingsgericht te werk? Ben je daarnaast ook communicatief sterk?

Gent, België

Service Support Officer

Ben jij een administratieve duizendpoot? Ga je steeds zelfstandig en nauwkeurig te werk?

Gent, België

IT Support

Ben jij gepassioneerd door IT? Krijg jij voldoening uit een ondersteunende rol? Kan iedereen bij jou terecht met vragen rond IT?

Gent, België

Senior PHP Developer

Wil jij deel uitmaken van de ontwikkeling van een softwareplatform voor laadpalen én zo meehelpen aan de vergroening van mobiliteit?

Gent, België

Talent Acquisition Specialist

Wil jij onze groei mee ondersteunen? Heb jij een passie voor mensen en kan je terugblikken naar enkele jaren ervaring in rekrutering?

Je voordelen

Wat we jou bieden

Een uitdagende job en een mooi salarispakket zijn belangrijk, maar bij EnergyVision gaan we verder om jou een unieke werkervaring te bieden.

Opleiding

Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Work-life balans

Naast werknemer zijn we ook ouder, sporter, muzikant,... Jouw leven buiten het werk is minstens even belangrijk.

Teambuilding

Op tijd en stond versterken we graag onze inwendige mens. Gewoon, spontaan na het werk of tijdens een tot in de puntjes uitgewerkt teamweekend.

Niet meteen de functie die je zocht of wil je meer informatie?

Onze HR Coordinator Evert-Jan helpt jou graag verder!