Zonne-energie in jouw woning

Zonnepanelen

Goedkope, groene energie begint bij je EnergyVision zonnepanelen. Gekoppeld aan een EnergyVision-energiecontract voor elektriciteit, bespaar je gegarandeerd op je energiefactuur.

Maak de slimme energieswitch! 

Wij investeren in jouw zonnepanelen
 

  • Bij je energiecontract plaatsen we gratis zonnepanelen van EnergyVision op je dak. 
  • Bovendien heb je er helemaal geen kosten aan: de zonnepanelen, het onderhoud, eventuele interventies achteraf,... nemen we volledig op ons. 
  • Je betaalt enkel je eigen verbruikte groene stroom aan een voordelig vast tarief van €0,20/kWh. 

 

 

Wat omvat een zonne-installatie van EnergyVision precies?

Zonnepanelen

Wij plaatsen de zonnepanelen gratis op je dak.

Omvormer

We plaatsen de omvormer, die de gelijkstroom omzet naar wisselstroom, waardoor je de opgewekte elektriciteit thuis kan gebruiken.

Installatie

Ons team van ervaren installateurs plaatst de zonnepanelen op jouw dak. 

Administratie

Attesten, keuringen,... Wij brengen alle administratie voor jou in orde. 

Monitoring

We monitoren jouw zonnepanelen 24/7 zodat ze optimaal functioneert en jij van zoveel mogelijk groene stroom kan genieten.

Onderhoud

Zijn je zonnepanelen aan vervanging toe of vraagt je installatie een herstelling? Wij regelen het voor je, volledig kosteloos.

Hoeveel bespaar ik dankzij zonnepanelen? 

Afhankelijk van het aantal zonnepanelen op jouw dak en het tarief van je energiecontract, kun je al snel enkele honderden euro's per jaar besparen, zonder ook maar één euro te hoeven investeren.

Voorbeeld: We houden rekening met een standaardverbruik van 3.500 kWh per jaar (gezin met twee kinderen). Stel dat we een installatie van 10 zonnepanelen op jouw dak kunnen plaatsen, dan zal de installatie jaarlijks zo’n 4.000 kWh aan groene stroom opwekken. Niet elke kWh daarvan zul je kunnen gebruiken: de installatie wekt bijvoorbeeld ook energie op wanneer je niet thuis bent (bijvoorbeeld op een mooie zomerdag terwijl je op reis bent). Gemiddeld zul je ongeveer 1.500 kWh van die geproduceerde energie kunnen gebruiken. Voor die energie betaal je ons een vast tarief van 0,20 €/kWh (dat tarief blijft 30 jaar lang ongewijzigd, gegarandeerd!). Daar komen geen distributiekosten, taksen of andere kosten meer bij. Terwijl de elektriciteit die u van het net haalt vorig jaar meer dan 0,40 €/kWh kostte. U bespaart in dit voorbeeld maar liefst 50% op die 1.500 kWh die van de zonnepanelen komt. Dat komt overeen met een besparing van 300 EUR per jaar, zonder enige moeite of investering.

Kortom, groen en lokaal geproduceerde energie zorgt voor een grote besparing op je energiefactuur. We bieden je langdurige zekerheid, tegen een lage prijs en je kan maandelijks uitstappen. 

Je zonnepanelen zijn slechts het begin van een lagere energiefactuur

Je zonnepanelen gekoppeld aan een voordelig energiecontract

Met een energiecontract voor elektriciteit bespaar je nog veel meer. Neem jouw energie af bij EnergyVision en ontvang je zonnepanelen volledig kosteloos.

Bereken mijn tarief

Hoe financieren wij jouw zonnepanelen?

Je betaalt een vaste vergoeding van €0,20/kWh voor de groene elektriciteit die je verbruikt. Dat tarief is zó voordelig dat je onmiddellijk bespaart op je energiefactuur, ook als je van het sociaal tarief geniet. 

De elektriciteit die je niet nodig hebt, injecteren we in het net. Zo kunnen andere gezinnen groene stroom van het net nemen of hun elektrische wagen aan onze laadpalen opladen. Op die manier verdienen wij onze investering terug. Een win-win!

Klanten aan het woord 

"Vlot, volgens afspraak, proper afgewerkt, vriendelijke technieker en vriendelijke plaatsers."

- Filip Cnudde van vzw Helping Dogs

"Alles was goed geregeld en uitgevoerd zoals afgesproken."

- Sam Moeremans

"Zeer tevreden. Alles verliep zoals afgesproken."
 

- Pascal Dams

"Tevreden! De installatie werd snel uitgevoerd."

- Russel Vanoystaeyen

"Een vlotte afhandeling door EnergyVision. Ik ben zeer tevreden."

- Remi Leenders

"De installatie verliep professioneel en snel."

- Steve Vervaet

"Alles is vlot verlopen. Prima service!"

- Patrick Blockmans

Heb je nog vragen? 

Neem contact op met ons

Bel ons

09/38 38 296

Bekijk onze veelgestelde vragen

Volg onze socials