EnergyVision
Investor relations
België

EnergyVision laureaat 'Bestuur van het Jaar'

01.12.2023

Sinds de start van EnergyVision wordt er geïnvesteerd in een goede governance en sterk bestuursorgaan. In een sector die bij de start veel cowboys en opportunisten kent, focust EnergyVision op integrale kwaliteit en transparantie. Naast geconsolideerde cijfers, een bedrijfsrevisor van bij de start en zeer uitgebreide jaarverslagen, betekent dat ook: al zeer vroeg een uitgebreide Raad van Bestuur, met sterke profielen en een meerderheid aan externe, onafhankelijke bestuurders.

Met deze nominatie krijgen de EnergyVision bestuursleden erkenning voor hun visie en strategische beslissingen die EnergyVision de juiste richting uitsturen. Het gaat niet enkel om onze langetermijnstrategie, maar ook hoe we onze middelen inzetten, onze organisatie structuur geven en focussen op ons duurzaam karakter. Zo creëren we groei en toegevoegde waarde, voor onszelf en voor de maatschappij.

De "Bestuur van het Jaar" Award wordt uitgereikt door het magazine “De Bestuurder” en het instituut Guberna voor niet-beursgenoteerde ondernemingen.